Waarom werken bij Tristo fantastisch is.
Integratie in Nederland
Het is als statushouder niet altijd makkelijk om aan het werk te komen en je draai te vinden in Nederland. Tristo geeft je een unieke kans in de Nederlandse arbeidsmarkt!
Professionele begeleiding
Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding van de coaches binnen Tristo om jezelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.
Werkervaring opdoen
Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt toenemen.
Een positieve bijdrage leveren
Je hebt de kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door werk te doen voor de partners van Tristo.
Persoonlijke groei
Je krijgt de kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en je horizon te verbreden door te werken in verschillende sectoren en bedrijven.
Betaald worden voor je werk
Bij Tristo krijg je een vergoeding voor het werk dat je doet, wat financiële zekerheid biedt en je de mogelijkheid geeft om je leven op te bouwen in Nederland.

Start vandaag nog bij Tristo!

Vandaag kan een belangrijke stap zijn richting een loopbaan of carrière in de Nederlandse maatschappij. Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden samen te bespreken.
Bedankt voor het insturen van jouw solliciatieverzoek! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de eventuele mogelijkheden binnen Tristo.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Jouw avontuur bij Tristo kan vandaag beginnen.

werken bij Tristo is niet alleen een slimme carrièrekeuze, maar ook een kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren, en deel uit te maken van een gemeenschap die gericht is op ondersteuning, inclusie en groei. Bij Tristo vind je de juiste begeleiding en kansen om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen en een succesvolle toekomst in Nederland op te bouwen.

Kom met ons in contact
Tristo & Inclusion

Inclusie begint bij het bieden van kansen

Bij Tristo hechten we veel waarde aan inclusiviteit en diversiteit. We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons en zichzelf kan zijn, ongeacht hun achtergrond of persoonlijke omstandigheden. Om dit te bereiken, creëren we een veilige en positieve werkomgeving waarin openheid en respect centraal staan. We zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en geven hen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ook bieden we ondersteuning en begeleiding waar nodig, zodat iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien binnen ons bedrijf.

Eenheid in
diversiteit
Meer over ons

Voor wie is Tristo?

Vragen of interesse?

Wilt u werk uitbesten, zoekt u werk of heeft u vragen voor een mogelijke samenwerking? We horen graag van u!

Neem contact op